RWDM heeft Ivan Yagan binnengehaald voor volgend seizoen. De 30-jarige aanvaller, die begin dit jaar nog bij het Finse IFK Mariehamn tekende, ondertekende een contract voor een seizoen met optie in het Edmond Machtensstadion.

Yagan, geboren en opgegroeid in Brussel maar sinds 2018 Armeens international, keert na een korte passage in het buitenland dus terug naar België. Eerder kwam de 30-jarige flankaanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, voor White Star Woluwe, KSC Lokeren, Sporting Charleroi, KSK Heist, RC Mechelen, STVV, Cercle Brugge, Lierse SK en KAS Eupen.

Yagan tekende voor een jaar bij RWDM, met optie op een extra jaar. Zijn zes jaar jongere broer Ben, die in de Jupiler Pro League uitkwam voor OH Leuven, speelt komend seizoen bij KVK Tienen in Eerste nationale.

Advertentie