Max de Jong wordt de nieuwe keeperstrainer van Al-Raed. De 51-jarige Nederlander, die dit jaar na acht jaar trouwe dienst vertrok bij Anderlecht, wordt er herenigd met Besnik Hasi, die sinds 2018 hoofdtrainer is bij de Saoedische club.

Hasi begint straks, samen met zijn assistent Bernd Thijs en conditietrainer Steven Vanharen aan zijn derde seizoen bij Al-Raed. De ex-trainer van Anderlecht voegde met Max de Jong een vierde Nederlandstalig lid toe aan de staf van de Saoedische club. Net als Hasi sleept De Jong een lang verleden bij Anderlecht mee.

De Jong arriveerde in 2012 bij Anderlecht, op voorspraak van toenmalig trainer John van den Brom. Hasi was toen assistent-trainer bij Anderlecht. Toen Hasi in maart 2014 het roer overnam van Van den Brom, bleef De Jong aan de slag als keeperstrainer. Pas in mei van dit jaar moest de Nederlander plaats ruimen voor Jelle ten Rouwelaar.

Advertentie