KAS Eupen heeft de 22-jarige Julien Ngoy binnengehaald. De voormalige Belgische jeugdinternational komt over van Stoke City, waar hij zich destijds bij de jeugdacademie aansloot, en tekende voor twee seizoenen bij de Oostkantonners.

Ngoy, die in de jeugd zowel bij Anderlecht als bij Club Brugge speelde, stak in 2013 het Kanaal over om bij de jeugd van Stoke City – toen nog in de Premier League – te gaan voetballen. Ngoy speelde sindsdien negen officiële wedstrijden in het eerste elftal van The Potters, waarvan zes in de Premier League. De club leende hem uit aan Walsall FC en Grasshopper Club Zürich.

Ngoy was bij zijn uitleenbeurt aan Grasshopper Club Zürich in het seizoen 2018/19 goed voor vijf goals in 22 wedstrijden in de Zwitserse hoogste klasse. De Hoppers degradeerden op het einde van het seizoen wel voor het eerst in bijna 70 jaar uit de Zwitserse hoogste klasse.