Robbe Quirynen zal dit seizoen de kleuren van Exel Moeskroen dragen. Antwerp leent de 18-jarige vleugelverdediger, die vorig seizoen doorstroomde naar de A-kern, voor een seizoen uit aan de Henegouwers. Moeskroen bedong een aankoopoptie in het huurcontract.

Quirynen mocht vorig seizoen zijn opwachting maken in het eerste elftal van Antwerp. Het bleef echter slechts bij vijf officiële wedstrijden. Antwerp leent de vleugelverdediger, die vooral uit de voeten kan als rechtsback, nu een seizoen uit aan Moeskroen. De Henegouwers bedongen een aankoopoptie, die anderhalf miljoen euro bedraagt. Indien Moeskroen de verdediger effectief overneemt, heeft Antwerp later ook nog recht op een doorverkooppercentage.

In een van zijn vijf optredens voor Antwerp zorgde Quirynen (onbedoeld) voor controverse. Toen hij op de tweede speeldag voor vorig seizoen tegen Waasland-Beveren inviel voor Aurélio Buta, bleek later dat hij niet op het wedstrijdblad stond. Antwerp riskeerde hierdoor een forfaitnederlaag, maar Waasland-Beveren diende uiteindelijk geen klacht in.