Johan Walem had zich zijn debuutwedstrijd als bondscoach van Cyprus allicht anders voorgesteld: in Nicosia eindigde de openingswedstrijd van zijn team in de tweede Nations League-editie op 0-2 in het voordeel van Montenegro.

Nations League – League C – Groep 1
Cyprus 0-2 Montenegro
Azerbeidzjan 1-2 Luxemburg

Invaller en grote naam Stevan Jovetic zorgde met twee treffers voor de overwinning van Montenegro, dat globaal gezien het betere van het spel had. Het was ook los van Walem overigens een wedstrijd met een sterke Belgische link: Standardcollega’s Konstantinos Laifis en Aleksandar Boljevic keken elkaar in de ogen, terwijl Fatos Beqiraj (ex-KV Mechelen), Adam Marusic (ex-KV Kortrijk en -KV Oostende) en Marko Bakic (Moeskroen) in de basis stonden bij de bezoekers. Een van de ploegmaats van Bakic in de Jupiler Pro League, Deni Hocko, zat 90 minuten op de bank.

Johan Walem viel vandaag vooral op omwille van zijn gewaagde outfit, zo blijkt uit onderstaande tweet.


Advertentie