Denis Odoi heeft zijn contract bij Fulham FC verlengd tot medio 2022 met optie op een extra seizoen. De 32-jarige verdediger, die afgelopen zaterdag een basisplaats kreeg op de openingsspeeldag tegen Arsenal, is sinds 2016 actief bij de Londense club.

Odoi speelde in België bij OH Leuven, STVV, Anderlecht en Lokeren. Een terugkeer naar ons land lijkt er niet meteen in te zitten voor de eenmalige Rode Duivel, die sinds zijn komst bij Fulham vier jaar geleden tweemaal naar de Premier League promoveerde (2018, 2020) en eenmaal naar de Championship degradeerde (2019).

“Denis heeft een grote rol gespeeld in onze beide promoties de voorbije jaren”, liet Tony Kahn, mede-eigenaar van Fulham, weten in de pers. “Hij is een echt competitiebeest met een grote werkethiek, dus ik ben heel blij zijn contract te verlengen.”