Lucas Biglia heeft in de herfst van zijn carrière een opvallende transfer gemaakt. De 34-jarige Argentijnse middenvelder, die sinds zijn vertrek bij AC Milan zonder club zat, ondertekende een contract voor twee seizoenen bij de Turkse promovendus Karagümrük SK.

Na zeven jaar in de Italiaanse competitie zet ex-Anderlecht-speler Biglia zijn carrière verder bij Karagümrük SK, dat met Ervin Zukanović (ex-Dender, -Eupen, -KV Kortrijk en -AA Gent) al een andere oude bekende uit de Jupiler Pro League aantrok.

Karagümrük SK, een club uit Istanboel, werd vorig seizoen vierde in de Turkse tweede divisie, maar behaalde na winst in de eindronde het derde promotieticket. Twee seizoenen geleden speelde de club nog in de Turkse derde divisie. Het is evenwel niet het eerste avontuur van Karagümrük in de Süper Lig: de club speelde van 1958 tot 1963 en in het seizoen 1983/84 al op het hoogste niveau in Turkije.