Josh Eppiah draagt dit seizoen het shirt van OH Leuven. De 21-jarige aanvaler, die sinds kort Belgisch belofteninternational is, wordt voor een jaar gehuurd van moederclub Leicester City, waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Beloftenbondscoach Jacky Mathijssen verraste vorige maand door voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland de volslagen onbekenden Mardochee Nzita (Perugia Calcio) en Josh Eppiah (Leicester City) op te roepen. Met Eppiah zal België dit seizoen nauwer kennis kunnen maken. De 21-jarige centrumspits, die ook op de flanken kan spelen, speelde al 40 wedstrijden voor de U23 van Leicester City, waarin hij vijf keer scoorde en acht assists gaf.

Bij OH Leuven moet Eppiah, die ook de Engelse nationaliteit heeft, vooral fungeren als back-up voor Thomas Henry, die dit seizoen al goed was voor twee goals. Ook ervaren rot Jérémy Perbet loopt nog altijd rond op Den Dreef, maar die is met zijn 35 lentes niet meer van de jongsten.