Waasland-Beveren heeft de komst van Georges Mandjeck aangekondigd. De 31-jarige Kameroense middenvelder komt transfervrij over van Sparta Praag en ondertekende een contract voor één seizoen op de Freethiel.

Waasland-Beveren haalt met Mandjeck een hele brok ervaring binnen. De Kameroener heeft met VfB Stuttgart, FC Kaiserslautern, Stade Rennais, AJ Auxerre, Kayseri Erciyesspor, FC Metz, Sparta Praag en Maccabi Haifi enkele mooie namen op zijn cv staan. De middenvelder won in 2017 bovendien ook de Afrika Cup met zijn land onder leiding van Hugo Broos. In de finale tegen Egypte destijds viel hij in de blessuretijd in.

De club zou volgens Het Laatste Nieuws ook een bod hebben uitgebracht op Dimitris Goutas, een 26-jarige Griekse verdediger van Atromitos die in ons land eerder al bij KV Kortrijk (2016/17) en STVV (2017/18) speelde. Dat bod werd evenwel geweigerd door Atromitos.