SBV Excelsior heeft Dylan Seys teruggehaald naar de Keuken Kampioen Divisie. De 24-jarige rechtsbuiten speelde sinds januari van dit jaar bij Royal Excel Moeskroen, maar keert nu dus terug naar Nederland, waar hij eerder al bij FC Twente en RKC Waalwijk speelde.

Nadat zijn contract bij RKC Waalwijk in december 2019 ontbonden werd, vond Seys na een geslaagde testperiode onderdak bij Royal Excel Moeskroen. Op de 28e speeldag van vorig seizoen viel hij elf minuten voor tijd in tegen KAS Eupen. Verder dan dat zullen zijn avonturen op Le Cannonier niet reiken, want het jeugdproduct van Club Brugge ondertekende nu een contract voor een seizoen bij SBV Excelsior, dat vorig seizoen zevende eindigde in de Keuken Kampioen Divisie.

“Ik heb er zin in. Na een paar tegenslagen was ik toe aan een nieuwe stap en die heb ik bij Excelsior gevonden. Mijn laatste club was Excelsior Moeskroen en daar ging het best goed, maar deze zomer heeft het Franse Lille die club overgenomen. Er kwamen veel nieuwe spelers en een nieuwe coach, waardoor de kans op speeltijd daar voor mij heel klein werd”, liet Seys weten op de clubwebsite van Excelsior.

Advertentie