Het verhaal van Erhan Mašović bij Club Brugge is helemaal afgelopen. De 21-jarige Servische verdediger, die vorig seizoen werd uitgeleend aan de Deense eersteklasser AC Horsens, verlaat het Jan Breydelstadion op definitieve basis voor de Duitse tweedeklasser VfL Bochum. Mašović speelde geen enkele officiële wedstrijd voor het eerste elftal van blauw-zwart.

Club Brugge betaalde drie jaar geleden nog 1,6 miljoen euro aan het Servische FK Čukarički voor Mašović. Tot een officieel debuut kwam het echter nooit: na een jaar leende blauw-zwart hem uit aan het Slowaakse AS Trenčín, nog een jaar later was het Deense AC Horsens aan de beurt. Na drie jaar verlaat de Servische centrale verdediger, die afgelopen weekend nochtans nog meespeelde met Club NXT tegen RFC Seraing, nu het Jan Breydelstadion op kousenvoeten.

Bij VfL Bochum, dat na drie speeldagen vijfde staat in de 2. Bundesliga met vijf punten, komt Mašović straks een oude bekende van bij Club Brugge tekende: Saulo Decarli.