Giovanni Reyna zet zijn carièrre bij Borussia Dortmund voort. De Amerikaanse middenvelder is nog maar pas 18 jaar geworden, maar is al van grote waarde voor Borussia Dortmund. 

Reyna verruilde in de zomer van 2019 New York City FC voor Borussia Dortmund. Eerst speelde hij nog even bij de U19, maar in januari 2020 vervoegde hij het eerste elftal van de Schwarzgelben. In de competitie was hij dit seizoen al goed voor 1 doelpunt en 4 assists in 7 wedstrijden. In de Champions League gaf hij 1 assist in 3 matchen. Het is afwachten of hij dinsdag zijn eerste Champions League-doelpunt(en) zal scoren tegen Club Brugge. De Amerikaan maakte op 12 november zijn debuut voor het eerste elftal van de Verenigde Staten tegen Wales. 

Giovanni Reyna is niet het enige toptalent van Dortmund. Achter hem heeft hij Jude Bellingham staan, een 17-jarige Engelsman die deze zomer overkwam van Birmingham. Naast hem heeft hij natuurlijk Jadon Sancho, een 20-jarige Engelsman. En voor hem staat topschutter Erling Haaland, een 20-jarige Noor. Onlangs kwam er nog een 16-jarig toptalent bij, Youssoufa Moukoko. 

Advertentie