Wim De Decker is de nieuwe hoofdtrainer van KMSK Deinze. De 38-jarige De Decker wordt per direct de opvolger van David Gevaert bij Deinze, al laat hij de trainingen en wedstrijden voor de rest van het seizoen wel over aan (inmiddels voormalig) T2 Cédric Vlaeminck.

Drie maanden na zijn ontslag bij AA Gent mag De Decker dus zijn tanden zetten in een nieuw project. Op 3 december 2020 werd de tweevoudige Rode Duivel ontslagen bij de Buffalo’s, amper drie maande nadat hij László Bölöni opvolgde als hoofdtrainer en amper zes maanden nadat hij als assistent-trainer aan de slag ging in de Ghelamco Arena.

Deinze neemt zo afscheid van David Gevaert, die vorig seizoen nog kampioen werd in Eerste klasse amateurs maar dit seizoen vaak in de rechterkolom stond in Eerste klasse B. Het is de tweede keer dat de 51-jarige Gevaert door De Decker wordt opvolgd als trainer: destijds nam De Decker het ook al van hem over bij Antwerp, met de promotie naar Jupiler Pro League als gevolg.

Advertentie