SC Lokeren-Temse heeft zich versterkt met de diensten van Simon Vermeiren. De 30-jarige aanvaller komt over van Lierse Kempenzonen, waar hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toekwam.

Een invalbeurt van zes minuten tegen Westerlo op de openingsspeeldag en een van tien minuten tegen RWDM op speeldag 15. Aan meer speelminuten kwam Vermeiren dit seizoen niet bij Lierse Kempenzonen. De geboren Leuvenaar wist de goal nochtans altijd goed staan sinds zijn komst op het Lisp: in het seizoen 2018/19 was hij goed voor zestien goals waarvan vijf in de eindronde voor promotie , vorig seizoen scoorde hij acht keer in Eerste klasse amateurs.

Vermeiren kwam eerder ook in actie voor OH Leuven, Olympia Wijgmaal, KSK Heist, KFC Oosterzonen, KFCO Beerschot Wilrijk en Lommel SK. De aanvaller mag zich gerust een promotiekoning noemen, want met quasi elke club promoveerde hij ooit: met OH Leuven naar de Jupiler Pro League, met KFC Oosterzonen naar Eerste klasse amateurs, en met Beerschot Wilrijk, Lommel SK en Lierse Kempenzonen naar Eerste klasse B.

Advertentie