Djibril Cissé gaat in de Verenigde Staten voetballen. De 39-jarige voormalige Franse international tekende bij de Amerikaanse PAO Chicago, een club die in 2019 werd opgericht door twee fans van Cissés ex-club Panathinaikos.

Met onder andere Auxerre, Liverpool, Olympique Marseille, Sunderland, Panathinaikos Lazio Roma en Queens Park Rangers heeft Cissé een pak mooie clubs op zijn cv staan. Na Auxerre was Panathinaikos de club waarvoor de 41-voudige Franse international de meeste goals maakte: maar liefst 55 stuks in twee seizoenen (2009-2011).

Cissé, wiens laatste club de Italiaanse lageredivisionist AC Vicenza 1902 was, trekt nu dus opnieuw een groen-wit shirt aan. Panathinaikos Chicago werd twee jaar geleden opgericht door twee fans van de Griekse topclub en speelt in de Amerikaanse vierde divisie.

Advertentie