Lommel SK gaat niet verder met Gabriel Lemoine. De voormalige Belgische jeugdinternational werd sinds afgelopen winter gehuurd van Girondins Bordeaux, maar de Limburgers hebben besloten de aankoopoptie niet te lichten.

Lemoine maakte in augustus 2019 de overstap van de beloften van Club Brugge naar Girondins de Bordeaux, dat 200.000 euro neertelde voor de Belg met Braziliaanse roots. Na anderhalf jaar besloot de Franse club hem afgelopen winter uit te lenen aan Lommel SK, maar de middenvelder kwam er onder trainer Liam Manning geen minuut aan spelen toe in Eerste klasse B. De Limburgse club besloot dan ook de aankoopoptie niet te lichten.

Gabriels broer Laurent mag daarentegen wél aan de slag blijven in het Soevereinstadion. De 24-jarige verdediger, die vorige zomer overkwam van KV Mechelen en dit seizoen 26 van de 28 competitiewedstrijden speelde, heeft nog een contract tot 2023 bij Lommel.

Advertentie