Stallone Limbombe heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij Lierse Kempenzonen. De 30-jarige vleugelaanvaller zal er samenspelen met zijn zeventienjarige broer Maxime.

Limbombe gaat op het Lisp op zoek naar speelminuten, want dit seizoen kwam hij geen minuut in actie bij OH Leuven. Eerder was hij ook al op een zijspoor geraakt bij AA Gent, dat hem in 2019 zelfs even uiteende aan de Turkse tweedeklasser Giresunspor. Het (voorlopige) hoogtepunt van zijn carrière beleefde de rechtsbuiten bij Antwerp, waarmee hij in 2017 naar de Jupiler Pro League promoveerde.

Stallone is de oudste van de vier voetbalbroers Limbombe. Ook Anthony (26) kwam dit seizoen (nog) geen minuut in actie bij FC Nantes, mede vanwege een adductorenblessure. Bryan (19) mocht vier keer invallen bij KRC Genk, terwijl Maxime (17) drie invalbeurten en twee basisplaatsen kreeg bij Lierse Kempenzonen.

Advertentie