RSC Anderlecht laat Kemar Lawrence met onmiddellijke ingang vertrekken naar Toronto FC. De 28-jarige Jamaïcaan keert terug naar de MLS, waar Toronto FC hem een contract tot 2024 aanbood.

Lawrence kwam in januari 2020 voor ruim 1 miljoen euro over van New York Red Bulls. In zijn eerste halve seizoen kwam hij slechts één keer aan spelen toe: in de 7-0-zege tegen Zulte Waregem op de laatste speeldag voordat de competitie werd stopgezet mocht hij vier minuten voor tijd invallen. Nadat hij later om privéredenen vier maanden afwezig was, speelde hij pas op 1 november zijn volgende wedstrijd tegen Antwerp. Midden januari pakte hij als gelegenheidsaanvoerder rood tegen Eupen, eind februari scoorde hij tegen Standard een wondermooie goal.

Met Chris Mavinga en Alejandro Pozuelo (beide ex-Genk) spelen er nog twee spelers met een verleden in de Jupiler Pro League bij Toronto, dat met 1 op 6 aan de competitie begon.

Advertentie