Edward Still is de nieuwe trainer van Sporting Charleroi. De 30-jarige Belg met Engelse roots ondertekende een contract voor onbepaalde duur bij de Carolo’s, waar hij de opvolger wordt van Karim Belhocine.

Still kwam in het nieuws toen hij in het 2015 zijn broer Will tegenwoordig hoofdtainer van Beerschot opvolgde als video-analist bij STVV. Daar leerde hij Ivan Leko kennen. Leko en Still werkten nadien samen bij Club Brugge, Antwerp en Shanghai SIPG. Bij die laatste club was Still slechts vijf officiële wedstrijden assistent van Leko, goed voor een 11 op 15 in de Chinese Super League.

De kans bestaat dus dat er volgend seizoen twee Still-broers aan de slag zijn in de Jupiler Pro League, al is het nog niet helemaal zeker of Will (28) ook volgend seizoen trainer blijft bij Beerschot. Voor de liefhebbers: er is nóg een Still-broer actief in het Belgisch profvoetbal, namelijk Nico Still. Hij volgde begin dit jaar zijn broer Edward op als video-analist bij Antwerp.

Advertentie