MVV Maastricht heeft opnieuw een triopakket uit de Jupiler Pro League op huurbasis binnengehaald. De Nederlandse eerstedivisionist neemt Marciano Aziz (20), Simon Libert (19) en Romain Matthys (23) op huurbasis over van KAS Eupen.

Matthys speelde vorig seizoen op huurbasis bij RWDM waar hij als doublure van Anthony Sadin drie basisplaatsen kreeg –, maar ligt sinds 2019 onder contract bij KAS Eupen. In het seizoen 2019/20 was de voormalige doelman van Club Luik bij de Oostkantonners de doublure van Ortwin De Wolf. Middenvelder Aziz en centrale verdediger Libert hebben minder ervaring in het profvoetbal: Aziz mocht vorig seizoen een kwartiertje invallen tegen Club Brugge op de tweede speeldag, Libert speelde zelfs nog geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal van Eupen.

Vorige maand huurde MVV ook bij Standard al een drietal spelers, namelijk Allan Delferriere (19), Lucas Kalala (19) en Mitchy Ntelo (20). Van hen speelde enkel Delferriere al een officiële wedstrijd in het eerste elftal van Standard.

Advertentie