Club Brugge is definitief verlost van Kaveh Rezaei. De Iraanse aanvaller, die de afgelopen twee seizoenen verhuurd werd aan Sporting Charleroi, ondertekende een contract voor één seizoen met optie op een extra seizoen bij Oud-Heverlee Leuven.

Geen Kaveh Rezaei meer bij Charleroi. De Iraniër was in het seizoen 2017/18 goed voor zestien goals in het shirt van de Carolo’s. Toen hij in het seizoen daarop na vier speeldagen al drie goals op zijn teller had staan legde Club Brugge prompt vijf miljoen euro neer voor hem, maar in het Jan Breydelstadion kon hij dat kunstje niet herhalen. Rezaei was het scoren echter niet verleerd, want in de voorbije twee seizoenen scoorde hij in alle competities 22 keer voor Charleroi.

Het is niet bekend hoeveel Club Brugge recupereert van de vijf miljoen euro die het aan Rezaei spendeerde. Wel is duidelijk dat de 29-jarige aanvaller (opnieuw) niet in de plannen van trainer Philippe Clement paste.

Advertentie