STVV heeft zich versterkt met Rocco Reitz. De negentienjarige middenvelder, die twee optredens in het eerste elftal van Borussia Mönchengladbach op zijn palmares heeft staan, wordt voor een jaar gehuurd van de Duitse club.

Reitz is een jeugdproduct van Borussia Mönchengladbach. Vorig seizoen gunde trainer Marco Rose hem op de vijfde competitiespeeldag een basisplaats tegen 1.FSV Mainz 05. Op de 29e speeldag mocht hij ook een handvol minuten meespelen tegen Eintracht Frankfurt. Reitz, een voormalig Duits jeugdinternational, kwam vorig seizoen ook zes keer uit voor het tweede elftal van de club in de Regionalliga West, het vierde niveau in het Duitse voetbal.

Reitz speelt bij voorkeur als centrale middenvelder. Op die positie liet STVV in deze transferperiode Samuel Asamoah (FC U Craiova) vertrekken.

Advertentie