Union St-Gillis is Aron Sigurðarson na één seizoen al kwijt. De 27-jarige flankaanvaller, die anderhalf jaar overkwam van het Noorse IK Start, trekt naar de Deense tweedeklasser AC Horsens.

Sigurðarson, die in 2016 debuteerde als IJslands international, ondertekende in december 2019 een contract voor tweeënhalf jaar bij Union. In zijn eerste halve seizoen was hij in acht wedstrijden meteen goed voor drie goals en vier assists. Vorig seizoen droeg hij met vier goals en één assist zijn steentje bij aan de titel van Union in 1B – zo was hij op de vierde speeldag goed voor een hattrick in de 3-2-zege tegen RFC Seraing.

Sigurðarson zet zijn carrière nu verder bij AC Horsens, dat vorig seizoen laatste eindigde in de Deense hoogste divisie en bijgevolg degradeerde. Met doelman Matej Delač loopt er nog een andere speler met een verleden op de Belgische velden rond bij Horsens.

Advertentie