Leroy Labylle begint aan zijn derde periode bij MVV. De 30-jarige middenvelder, die de voorbije twee seizoenen onder contract lag bij RFC Seraing, ondertekende bij MVV een contract voor twee jaar met optie op een extra jaar.

Labylle keert voor de tweede keer terug naar MVV. In januari 2011 huurde de club uit Maastricht hem voor een half seizoen van Standard, om hem vervolgens definitief over te nemen van de Luikenaars. In 2013 verhuisde hij naar PEC Zwolle, om in januari 2015 opnieuw aan MVV uitgeleend te worden. Daarna maakte hij opnieuw definitief de overstap naar MVV.

Labylle komt over van RFC Seraing, waar hij dit seizoen nog niet in actie was gekomen in de Jupiler Pro League. Ook vorig jaar kwam de voormalige Belgische jeugdinternational in 1B niet aan spelen toe bij les Métallos.

Advertentie