Derde Provinciale B, Antwerpen. Willebroekse SV tegen VVH Lippelo. Qua sfeer verwacht je misschien niet al te veel van een partij op dat niveau, maar Willebroek Youth heeft er afgelopen weekend een onvergetelijk spektakel van gemaakt. Een schitterend spandoek geflankeerd door een knappe pyroshow, de spelers van Willebroekse SV werden zondagnamiddag optimaal gesteund. Dat heeft hen geen windeieren gelegd, want Willebroek won met 3-2 en is het enige team in de competitie dat zes punten uit de eerste twee wedstrijden puurde.

RANKING DERDE PROVINCIALE B ANTWERPEN

 1. Willebroekse SV 6
 2. KFC St.-Martinus Halle 4
 3. Excelsior Mariaburg A 4
 4. Tor Deurne Pirates B 4
 5. KFC Volh. Wintam Eikevliet 4
 6. VVH Lippelo 3
 7. KSV Aartselaar A 3
 8. K Wijnegem VC A 3
 9. FC Oxford Hemiksem A 3
 10. Sporting Burcht FC 3
 11. FC Turk Sport Antwerpen 2
 12. K Berchem Sport 2004 B 2
 13. K Schelle Sport 1
 14. K Kontich FC B 1
 15. KFC Berendrecht Sp. 0
 16. KFC Lint A 0
Advertentie