Voetnoot 1: dit gaat om officiële cijfers van de Pro League in samenspraak met de clubs, maar die worden niet op telkens dezelfde manier berekend (aantal beschikbare tickets vs. aantal verkochte tickets vs. aantal effectief gescande tickets). Dichter bij de waarheid komen we alleszins niet.

Voetnoot 2: ondanks ons aandringen met als resultaat een positief antwoord van de Pro League, beschikken we ook deze speeldag niet over opgesplitste cijfers (thuisfans/uitfans). Wij hopen samen met jullie dat men hier binnenkort wel werk van zal maken.

Standard – RSC Anderlecht

Thuis:
Uit:
Totaal: 24.000

KV Mechelen – OH Leuven

Thuis:
Uit:
Totaal: 13.547

Royal Antwerp FC – RFC Seraing

Thuis:
Uit:
Totaal: 10.177

Sporting Charleroi – Club Brugge

Thuis:
Uit:
Totaal: 8.554

STVV – KRC Genk

Thuis:
Uit:
Totaal: 6.000

Union SG – Zulte Waregem

Thuis:
Uit:
Totaal: 6.000

KV Kortrijk – KAA Gent

Thuis:
Uit:
Totaal: 5.053

Cercle Brugge – KAS Eupen

Thuis:
Uit:
Totaal: 3.551

KV Oostende – Beerschot

Thuis:
Uit:
Totaal: 3.010Advertentie