Cédric Yambéré is weer voetballer. De 30-jarige verdediger, die in de tweede helft van vorig seizoen bij RWDM voetbalde, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij de Franse derdeklasser US Orléans.

Yambéré zat sinds het einde van vorig seizoen zonder club. De verdediger uit de Centraal Afrikaanse Republiek ondertekende begin februari een contract tot het einde van het seizoen van RWDM, maar dat werd geen groot succes: hij speelde weliswaar vijf wedstrijden, waarvan vier als basisspeler, maar na zijn rode kaart tijdens het 4-4-gelijkspel tegen KMSK Deinze midden maart verdween hij definitief uit de ploeg. De 30-jarige international kreeg dan ook geen nieuw contract meer in het Edmond Machtensstadion.

Yambéré, die geboren werd in Bordeaux, speelde in het verleden meer dan honderd wedstrijden in de Ligue 1 voor Girondins de Bordeaux en Dijon FCO. In het buitenland speelde hij naast RWDM ook voor Anzji Machatsjkalan APOEL Nicosia en Al-Ettifaq.

Advertentie