Excel Moeskroen stalt Zakaria Atteri voor een half seizoen bij Knokke FC. De negentienjarige aanvaller mocht begin dit seizoen vier keer invallen in de 1B Pro League, maar verdween daarna uit beeld.

Atteri maakte op 29 februari 2020 zijn officiële debuut in het eerste elftal van Moeskroen: op de 28e competitiespeeldag liet trainer Bernd Hollerbach tijdens de rust invallen tegen KAS Eupen. In het seizoen 2020/21 kwam hij geen seconde in actie in het eerste elftal, maar net als Matéo Vroman (die na zijn debuut in het seizoen 2018/19 zelfs twee seizoenen zonder officiële speelminuten bleef) werd hij na de degradatie naar de 1B Pro League weer opgevist.

Enzo Scifo liet hem tijdens de eerste vijf competitiespeeldagen vier keer invallen, maar daarna verdween hij weer uit beeld. José Jeunechamps gaf hem vooralsnog extra speelminuten in de bekerwedstrijd tegen Standard. Zijn eerstvolgende speelminuten voor Moeskroen zal hij ten vroegste volgend seizoen kunnen vergaren, want de rest van het seizoen zal hij het shirt dragen van Knokke FC, de huidige nummer dertien in Eerste nationale.

Advertentie