Alexis Gonçalves doet het seizoen op huurbasis uit bij Francs Borains. RWDM plukte de 24-jarige aanvaller afgelopen zomer weg bij LB Châteauroux, maar wacht nog steeds op het eerste doelpunt van de Franse Kaapverdiër.

Gonçalves was afgelopen zomer een van de eerste versterkingen van RWDM. Een groot succes was de transfer evenwel niet: in tien competitiewedstrijden – allemaal als invaller – en één bekerwedstrijd kon de eenmalige Kaapverdische international geen enkele keer scoren.

RWDM stalt de voormalige speler van onder andere Dijon FCO en SC Toulon nu voor de rest van het seizoen bij Francs Borains, dat negende staat in Eerste nationale. De Henegouwers, die onlangs Dante Brogno zagen opstappen als trainer, hebben met Houssen Abderrahmane al een ex-RWDM-speler in de rangen lopen.

Advertentie