Tibo Persyn zal de rest van het seizoen doorbrengen bij KVC Westerlo. Dat lieten de clubs deze voormiddag weten via een officiële mededeling. Club Brugge verhuurt Persyn door, waardoor de aankoopoptie blijft gelden.

Persyn ruilde deze zomer de beloften van FC Inter in voor een plekje bij de A-kern van zijn jeugdclub. Enkele vervelende blessures en de stevige concurrentie van onder meer sterkhouder Clinton Mata zorgden er echter voor dat de speelminuten van de jonge vleugelback beperkt bleven. Zijn beslissende doelpunt in de 3-2-overwinning tegen Beerschot blijft dus voorlopig zijn enige wapenfeit voor Blauw-Zwart. Hij vertrekt op huurbasis naar KVC Westerlo met het oog op meer speelkansen.

Bij Westerlo wordt Persyn herenigd met Brugse huurlingen Maxim De Cuyper en Thomas van Den Keybus, die beiden bezig zijn aan een succesvolle uitleenbeurt bij de leider van 1B.

Advertentie