Sporting Charleroi heeft Daan Heymans na een half seizoen weer naar België gehaald. De 22-jarige middenvelder, die afgelopen zomer Waasland-Beveren inruilde voor Venezia FC, wordt voor anderhalf jaar uitgeleend aan de Carolo’s, die ook een aankoopoptie bedongen in het huurcontract.

Toen Heymans in mei 2021 een driejarig contract ondertekende bij Venezia FC, wist de club nog niet zeker of het in het seizoen 2021/22 in de Serie A of B zou uitkomen. Op 27 mei 2021 verzekerde de club uit Venetië zich van de promotie naar de Serie A, waardoor er na de komst van Heymans nog flink ingekocht werd.

Heymans heeft voorlopig zeven Serie A-wedstrijden op zijn teller staan (en drie bekerwedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde). Na afloop van zijn uitleenbeurt zal hij nog één jaar onder contract liggen bij Venezia.

Advertentie