Donderdagavond krijgen de Buffalo’s het Griekse PAOK Saloniki over de vloer in de terugwedstrijd van de Conference League. AA Gent moet een 0-1-achterstand uit de heenwedstrijd ophalen, wil het doorstoten naar de volgende ronde. Bij de Grieken staan straks twee ex-Jupiler Pro Leaguespelers tussen de lijnen.

PAOK-spits Chuba Akpom heeft een verleden bij STVV. De Engelse aanvaller met Nigeriaanse roots speelde in 2018 een half seizoen voor Sint-Truiden, met 6 doelpunten in 16 wedstrijden. De IJslander Sverrir Ingason verdedigde op zijn beurt zo’n drie seizoenen de rangen van Sporting Lokeren, waarin hij in totaal 70 keer mocht opdraven.

Zij strijden straks in de Ghelamco Arena voor een plek in de 1/8ste finales van de Conference League. AA Gent is nog de enige Belgische ploeg die actief is in Europa en kan zich mits een zege kwalificeren.

Advertentie