Prijzenpakker pur sang José Mourinho heeft het wederom geflikt: AS Roma staat na 31 jaar nog eens in de finale van een Europees toernooi. De Italiaanse traditieclub speelt kort op de bal en trekt de ticket’verkoop’ vandaag meteen al op gang. Enkel supporters met een abonnement maken kans. Zij die de verplaatsing naar Bodo/Glimt achter de kiezen hebben, krijgen voorrang.

Enkel de 166 trouwe fans die de reis naar de poolcirkel maakten, zijn zeker van hun ticket. De finale van het derde Europese toernooi tegen Feyenoord zal namelijk plaatsvinden in Tirana, waar het stadion met een capaciteit van 22.500 plaatsen ruim onvoldoende stoeltjes bevat voor een wedstrijd tussen twee teams met een grote supportersschare. Zeker wanneer de UEFA zou beslissen ook nu veel tickets aan genodigden te besteden. Vaak krijgen beide clubs elk amper 25% van de tickets toebedeeld.

Abonnees van Roma kunnen zich vrijdag van 9u tot 13u inschrijven, een beperkt aantal gelukkigen worden vervolgens via loting geselecteerd en kunnen een gratis ticket voor de finale in Albanië bemachtigen. Ook (een groot deel van) de supporters van Feyenoord kunnen de finale straks overigens gratis bijwonen, de UEFA bedankt clubs en fans op die manier voor hun steun tijdens de coronacrisis.

Advertentie