Vincent Euvrard heeft zijn contract bij RWDM verlengd. De 40-jarige trainer, die onlangs naast de promotie naar de Jupiler Pro League greep, ondertekende een contract tot 2025 bij de Molenbekenaars.

Euvrard, die in het verleden onder andere Cercle Brugge en OH Leuven coachte, streek in december 2020 neer in het Edmond Machtensstadion, waar hij toen Laurent Demol opvolgde. In zijn debuutseizoen parkeerde hij RWDM op een zesde plaats in Eerste klasse B. In zijn eerste volledige seizoen leidde hij de club naar de tweede plaats, waarna hij in de barragewedstrijden tegen RFC Seraing aan het korste eind trok.

Euvrard stak na de gemiste promotie niet onder stoelen of banken dat de onderhandelingen met het bestuur over een nieuw contract gunstig evolueerden. Nog geen week na het 0-0-gelijkspel in Seraing maakt RWDM nu officieel bekend dat Euvrard zijn krabbel zette onder een nieuw contract.

Advertentie