Een uur lang viel er geen enkel doelpunt in België – Turkije en Spanje – Servië en waren de Serviërs virtueel geplaatst. Dan viel de livestream van UEFA.tv uit, en voltrok een absolute rollercoaster zich met 6 doelpunten en een kwartfinaleticket dat op basis van verscheidene criteria heen en weer slingerde tussen Servië en België. Een late, zeer twijfelachtige strafschop voor Servië was uiteindelijk beslissend. Het avontuur van de Belgen in Israël is ten einde.

Minuut 61: Servië virtueel door (punten)

Minuut 62: Servië virtueel door (punten)

Minuut 73 (76 in match Servië): België virtueel door (aantal gele kaarten)

Minuut 76: Servië virtueel door (doelpuntensaldo)

Minuut 77: België virtueel door (gemaakte doelpunten)

Godts gaf de assist, Talbi tekende voor de treffer

Minuut 88: Servië virtueel door (punten)

Ook tegen de jonge Duivels scoorden de Serviërs de 1-1-gelijkmaker in de 88e minuut
Advertentie