Philippe Clement krijgt er straks mogelijk een Belg bij in zijn selectie. Largie Ramazani (UD Almería) staat immers op de radar van AS Monaco. Ook sc Heerenveen toont interesse, bevestigt de vader van de 21-jarige flankaanvaller.

Erg concreet is het allemaal nog niet, maar de vader van Ramazani bevestigt wel de interesse van AS Monaco en sc Heerenveen. “In het voetbal kan het snel gaan. Je kan vandaag het logo van de ene club kussen, en een paar uur later bij een andere club tekenen”, aldus Mwanuke Ramazani. “Mogelijk blijft hij ook gewoon bij Almería”.

Ramazani was dit seizoen goed voor acht competitiedoelpunten bij Almería, en ook in de Copa del Rey trof hij raak tegen eersteklasser Elche CF. De voormalige jeugdspeler van onder andere RSC Anderlecht, die op 28 november 2019 zijn profdebuut maakte in het shirt van Manchester United, hielp los indálicos zo aan de kampioenstitel in de Segunda División.

Advertentie