Sportliefhebbers kunnen op zaterdag 15 oktober opnieuw hun hart ophalen tijdens de jaarlijkse voetbal- en wielerbeurs in het Limburgse Kermt (Hasselt). Ontmoetingscentrum Kermeta vormt het decor voor de jongste editie van wat voorheen gekend stond als Voetbalbeurs Stokrooie.

Er is voor ieder wat wils op de Kermtse voetbal- en wielerbeurs. Verzamelaars kunnen er onder meer terecht voor truitjes, sjaals en Panini-prentjes. Maar ook andere unieke objecten als tijdschriften, affiches, boeken, tickets, drinkbussen,… zijn er terug te vinden. Een stand met klasseermateriaal zal evenmin ontbreken.

De inkom bedraagt 2 euro, kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang. De deuren van Kermeta gaan open vanaf 9.00 uur. De zaal is gelegen op de Diestersteenweg, 3510 Kermt (Hasselt).

Wie meer info wilt of wenst te reserveren kan terecht bij organisator Gilbert Vanoppen van de Hasseltse prentkaartenclub. Te bereiken via het gsm-nummer 0477/89.01.69 of per mail via hpc2000@skynet.be.

@Gilbert Vanoppen
Advertentie