Met nog zeven speeldagen te gaan en een achterstand van drie punten op de veilige 15e plaats waar KAS Eupen momenteel kampeert, is het kalf zeker nog niet verdronken voor Zulte Waregem. De fans blijven alleszins geloven in een goede afloop, bewijst een open brief van de supportersfederatie die ondertussen ook de spelersgroep bereikte.

De Essevee-supporters hopen hun helden te inspireren met een boodschap van hoop, positiviteit en samenhorigheid. Ze leggen de focus op de resterende wedstrijden en de 21 punten die daarin voor het grijpen liggen.

  • S28: OH Leuven – Zulte Waregem
  • S29: Zulte Waregem – KAA Gent
  • S30: Standard – Zulte Waregem
  • S31: Zulte Waregem – Royal Antwerp FC
  • S32: Sporting Charleroi – Zulte Waregem
  • S33: KAS Eupen – Zulte Waregem
  • S34: Zulte Waregem – Cercle Brugge

De speelkalender zet de hoop van de fans best wat kracht bij. Zelf heeft Zulte Waregem nog een onderlinge partij tegen Eupen om de kloof te dichten, en de Duitstalige Belgen nemen het één week eerder op tegen KV Kortrijk, dat momenteel amper één punt meer telt. Dat Essevee op de laatste speeldag in eigen huis mag aantreden terwijl de Panda’s op bezoek gaan bij Club Brugge, kan nog een laatste reddingsboei betekenen.

De open brief:

Advertentie