Vanavond om 18:00u neemt Slovakije het op tegen Engeland. Beide ploegen speelden op het EK in Frankrijk ook tegen elkaar, die wedstrijd eindigde toen op 0-0.

Vanavond begint Engeland aan een nieuw hoofdstuk. Roy Hodgson nam ontslag na een teleurstellend EK, Sam Allardyce is zijn opvolger. ‘Big Sam’ maakt enkele opvallende keuzes: Stones zal hoogstwaarschijnlijk starten, net zoals Kane. Kane maakte op het EK in Frankrijk geen enkel doelpunt. Dit seizoen scoorde de jonge spits ook nog niet in de Premier League.

Luke Shaw krijgt in tegenstelling tot Stones en Kane wat extra rust in aanloop naar de topwedstrijd tussen Manchester City en Manchester United op tien september. Hij heeft nog steeds wat last aan het rechterbeen (door de blessure die hij opliep tegen PSV, ongeveer een jaar geleden.)

Verwachte elf: Joe Hart, Danny Rose, Gary Cahill, John Stones, Nathaniel Clyne, Eric Dier, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Wayne Rooney, Adam Lallana, Harry Kane.

Florian Micholt