Stefan Mitrovic, een van de vaste verdedigers bij KAA Gent, speelde een goede wedstrijd tegen Oostenrijk op 9 oktober. Hij speelde de volle negentig minuten en moest bovendien niet onderdoen voor Ivanovic (Chelsea FC).

Eerder mocht Mitrovic al invallen tegen Moldavië. Servië won toen eenvoudig met 0-3. Tegen Oostenrijk was het niet zo eenvoudig, maar uiteindelijk trok Servië aan het langste eind. Ze wonnen met 3-2. Aleksandar Mitrovic en Dusan Tadic zorgden voor de doelpunten.

Stefan Mitrovic speelt in de Jupiler Pro League bijna elke week goed, en is vooral stevig in de duels. De bondscoach van Servië, Slavoljub Muslin, heeft er dus een goede verdediger bij.

De Jupiler Pro League heeft Muslin vroeger al verkend, na eerdere passages bij Standard en Lokeren.

Florian Micholt

Advertentie