Technisch directeur Marcel Brands gaf eerder aan dat een winterse versterking in Eindhoven niet het ”uitgangspunt” is. De spoeling voorin is echter dun en PSV lijkt dus toch de markt op te gaan. Scouts bekijken de wedstrijd Paris Saint-Germain – Ludogorets Razgrad. 

Virgil Misidjan, oftewel Vura, lijkt in de belangstelling te staan van de Eindhovenaren. Eerder kwam hij uit voor Willem ll in Nederland, voordat hij de overstap maakte naar Ludogorets Razgrad voor een bedrag van om en nabij de 700.000 euro. Sinds de zomer van 2013 staat Misidjan onder contract in Bulgarije.

Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2018 en heeft dus nog maar een 1,5-jarig contract. Ondertussen heeft hij al 132 wedstrijden voor Ludogorets achter zijn naam staan. Daarin maakte hij 29 doelpunten en gaf hij 21 assists.

Luc Bouwmans