Darwin Andrade werd voor 4 maanden geschorst door de FIFA, Corentin Fiore is van nature geen linksachter en Elderson Echiéjilé is aanvallend niet goed genoeg om mee te doen voor de titel. Standard moet dus op zoek naar een nieuwe arrière gauche

De zeer betrouwbare Servische bron Zurnal meldt dat Filip Mladenovic, landgenoot van trainer Jankovic en centrale verdediger Kosanovic, dicht bij een transfer naar Standard staat.

Mladenovic begon bij het Servische Borac, maar trok al snel naar de nationale topclub Rode Ster Belgrado, waar Jankovic trainer was. Daar werd hij opgepikt door BATE Borisov, de Wit-Russische grootmacht doet het de laatste jaren ook goed in de Europese competities. Hier brak hij volledig door.

Dit alles zorgde voor een transfer naar de Duitse Bundesliga, naar FC Köln. Vorig seizoen speelde hij hier 14 competitiewedstrijden, maar in de eerste seizoenshelft van deze jaargang kwam hij maar aan 2 wedstrijden, waardoor een transfer aan de orde is. De 25-jarige verdediger speelde ook al bij de nationale ploeg van Servië.

UPDATE 21/12: Hij zal morgen medische tests afleggen en één seizoen gehuurd worden met aankoopoptie.

Advertentie