Dat Real Betis, momenteel 14de in La Liga, deze maand afscheid neemt van Charly Musonda Jr., is geen publiek geheim meer. Dat betekent dat de Andalusische club op zoek gaat naar versterking voor haar middenveld.

Het denkt daarbij aan een oude bekende. Victor Vazquez zou in de belangstelling staan van de club uit Sevilla. Hij zou er de vervanger kunnen worden van Jonas Martin, die een aanbieding van Bordeaux op zak heeft.

De ex-Bruggeling verdedigt nu nog de kleuren van Cruz Azul in Mexico, maar zou niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer naar Spanje. Ook zijn huidige werkgever is bereid om mee te werken aan een transfer. Al zijn er nog kapers op de kust: ook Deportivo Alaves en Espanyol zouden belangstelling tonen in de voormalige Profvoetballer van het Jaar.

Geldt voor alledrie de Spaanse clubs: een eventuele transfer kan pas als men deze maand nog enkele overbodige spelers van de hand doet.

Advertentie