Opmerkelijk nieuws vanuit Luik, vandaag vertrok de delegatie van Standard naar Marbella om er op stage te gaan. Opvallende afwezige was Adrien Trebel. De Fransman ligt in ruzie met de club, volgens bronnen zou Standard opnieuw een bod geweigerd hebben van AA Gent en is voor Trebel de maat nu vol.

Het loopt al enkele weken stroef tussen Standard en Trebel. Dat werd duidelijk toen Jankovic de kapiteinsband van hem afnam (omdat Trebel niet aanwezig was op een kerstfeestje van de club) en de Fransman was daar allerminst tevreden over, dat liet hij duidelijk uitschijnen door zijn goal totaal niet te vieren.

Enkele dagen geleden stuurden de Buffalo’s opnieuw een bod uit voor Trebel, maar Standard hapt nog steeds niet toe. Dat kwam aan de oren van Trebel, en daar was absoluut hij niet tevreden mee en besliste dan maar om niet af te zakken naar Eindhoven, waar de ploeg vandaag zou vetrekken. Het bestuur hoopt dat Trebel alsnog bijdraait en meereist naar Spanje, maar dat is ten zeerste te betwijfelen.

De kans dat Trebel vertrekt wordt met de seconde groter, de Fransman toont hiermee een duidelijk statement. De vraag is of Standard zal toegeven aan de wensen van de Fransman en van AA Gent…

Louwagie zegt het bod al drie keer te hebben verhoogd. Renard zegt dat dit ‘statement’ zal leiden tot sancties

Opvallend is dat Venanzi al meermaals duidelijk heeft gemaakt dat er geen spelers meer verkocht zullen worden aan concurrenten. Trebel zelf gaf altijd aan dat hij in de zomer naar het buitenland wilde.

 

Advertentie