Holger Badstuber maakt dit seizoen af in dienst van Schalke 04. Alleen de medische keuring staat de tijdelijke overgang van de 27-jarige verdediger nog in de weg. Na veel blessureleed is hij weer op zoek naar speelminuten.

Het gebrek aan speelminuten was voor Badstuber de reden om een transferverzoek in te dienen bij de directie van Bayern München. Carlo Ancelotti vond hetzelfde, maar wilde niet dat de linksbenige Duitser definitief vertrok. Onder andere Manchester City had interesse, maar hij kiest ervoor om in zijn thuisland te blijven. In Gelsenkirchen wel te verstaan.

‘Hij is vaak geblesseerd geweest, maar nu is hij weer fit en wil hij meer wedstrijden spelen. Daarom heeft hij ons gevraagd op huurbasis naar Schalke te mogen vertrekken. Wij gaan graag akkoord. Hopelijk maakt Holger de komende maanden veel minuten.’, aldus Heinz Rummenigge.

 

Advertentie