Senegal was goed begonnen in groep B, Algerije kende een valse start met een gelijkspel. 

Algerije 1-2 Tunesië: in het begin van de tweede helft kwam Tunesië op voorsprong, nadat een voorzet volledig van richting veranderde op het been van Mandi. Een own-goal dus, 0-1. Een knullig veroorzaakte penalty zorgde voor de 0-2 (Sliti). Hanni zorgde in de extra tijd nog voor de 1-2 met een knappe harde plaatsbal, maar het was al te laat.

Senegal 2-0 Zimbabwe: een wedstrijd met eenrichtingsvoetbal. Mané scoorde de 1-0 al in minuut 9, een binnentikker. Vijf minuten later krulde Saivet een vrije trap enig mooi in doel, na een kwartier stond Senegal dus 2-0 voor. Daarna kreeg het nog een heleboel kansen, maar die werden allemaal (soms onbegrijpelijk) gemist.

Senegal is al zeker van de kwartfinale, Algerije krijgt het erg moeilijk:

  1. Senegal | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 4-0 | punten: 6
  2. Tunesië | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-3 | punten: 3
  3. Algerije | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 3-4 | punten: 1
  4. Zimbabwe | 2 wedstrijden gespeeld | doelpunten: 2-4 | punten: 1