FC Groningen heeft vandaag de nieuwe aanwinst Mike te Wierik gepresenteerd. De centrale verdediger sluit aan het einde van het seizoen aan bij FC Groningen. Hij wordt transfervrij overgenomen van Heracles Almelo.

 Te Wierik gaat bij Groningen een contract tekenen voor drie jaar. De 24-jarige speler kan uit de voeten als centrale verdediger of als rechtsback. Hij moet volgend seizoen zorgen voor wat meer stabiliteit bij de defensie van de Groningers.

Te Wierik speelt op dit moment nog met Heracles om een plek in de play-offs voor een ticket voor de voorrondes van de Europa League. Ook is de verdediger alweer bezig aan zijn zevende seizoen bij Heracles.

Naast de ervaring die Te Wierik in die zeven jaar overgehouden heeft van de Eredivisie, is de stopper ook jeugdinternational van Oranje O21 en O19 geweest.