Waar Antoine Griezmann vorige week nog aangaf voorlopig in dienst te blijven van Atlético Madrid, lijkt hij zichzelf maandag behoorlijk tegengesproken te hebben. In een gesprek met de Franse televisiezender TMC werd gevraagd naar de kans dat de 26-jarige aanvaller ooit voor Manchester United zou spelen. Griezmann antwoordde dat die kans 60% is.

Het gerucht gaat al enige tijd rond: Antoine Griezmann die ‘Atleti’ zal inruilen voor het Engelse Manchester United. Diverse Engelse media wisten in de winter al te berichten dat Griezmann onderweg was naar de club van hoofdtrainer José Mourinho, maar nog altijd speelt de man, die in 2014 overkwam van Real Sociedad, in Madrileense dienst.

Antoine Griezmann zei tegen TMC dat zijn toekomstplannen niet lang onduidelijk zullen blijven: “Mijn toekomst zal worden beslist binnen twee weken. Dat beloof ik.”

Of Griezmann Atlético Madrid inderdaad zal inruilen voor Manchester United, zal in de komende weken bekend worden, maar vooralsnog schittert Griezmann nog altijd op de Spaanse velden.

Advertentie