Harm Wiertz legt functie neer bij Roda JC

Wiertz heeft de club medegedeeld dat hij zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Roda JC met ingang van vandaag neerlegt. Wiertz kan zich niet vinden in het voornemen van Roda JC om de heer Korotaev binnen te halen als aandeelhouder. Hij is van mening dat legalisering van de aandelentransactie pas aan de orde is na voltooiing van het forensisch onderzoek van de KNVB. 

Bovendien vindt hij dat de club niet langer op zoek moet gaan naar nieuwe buitenlandse investeerders. Deze moeten gezocht worden in de nabije omgeving van Roda JC. Hij meent dat Roda JC de tering naar de nering moet zetten door te bezuinigen. Wiertz heeft binnen Roda JC te weinig steun gevonden voor zijn opvattingen, volgens de officiële website van Roda JC.

Harm Wiertz was drie jaar voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Roda JC.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.