Benson (Lierse) nog steeds niet van KRC Genk, clubs vinden (voorlopig) geen akkoord 

Lierse en Racing Genk geraken er maar niet uit; de onderhandelingen omtrent Benson slepen nu al weken aan en daar lijkt voorlopig weinig verandering in te komen, want beide clubs houden het been stijf.

Volgens Het Laatste Nieuws willen de Limburgers 1,4 miljoen euro geven voor Manuel Benson, maar Lierse wilt ook nog een percentage op een eventuele doorverkoop. Genk ziet dat niet zitten en vindt dat 1,4 miljoen euro voldoende is. Ook de onderhandelingen tussen Lierse en KRC Genk van dit weekend leverden geen akkoord op.

Als er nu eventueel geen akkoord moest bereikt worden, kan KRC Genk Benson volgend seizoen gratis naar Limburg halen. Zijn contract duurt namelijk nog slechts 1 jaar, maar de kans dat het zo ver gaat komen is klein.Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.